o tej politiki

Lts planet d.o.o. upravlja spletno mesto https://ltsplanet.si/, ki ponuja storitev.

Ta stran se uporablja za obveščanje obiskovalcev spletnih strani o naših pravilnikih z zbiranjem, uporabo in razkritjem osebnih podatkov, če se je kdo odločil za uporabo naše storitve, spletnega mesta LTS Planet.

Če se odločite za uporabo naše storitve, se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v zvezi s tem pravilnikom. Osebni podatki, ki jih zbiramo, se uporabljajo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Vaših podatkov ne bomo uporabljali ali delili z nikomer, razen kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.
Izrazi, uporabljeni v tej politiki zasebnosti, imajo enake pomene kot v naših pogojih, ki so dostopni na https://ltsplanet.si/, če ni v tem pravilniku o zasebnosti drugače določeno.

Zbiranje in uporaba informacij

Za boljšo izkušnjo med uporabo naše storitve bomo morda zahtevali, da nam posredujete nekatere osebne podatke, vključno z vašim imenom, telefonsko številko in poštnim naslovom, vendar ne omejeno nanje. Informacije, ki jih zbiramo, bomo uporabili za vzpostavitev stika ali identifikacije.

Podatki dnevnika

Želimo vas obvestiti, da vsakič, ko obiščete našo storitev, zbiramo podatke, ki nam jih pošlje vaš brskalnik in se imenujejo Dnevniški podatki. Ti dnevniški podatki lahko vsebujejo podatke, kot so naslov internetnega protokola v računalniku (“IP”), različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, in druge statistike.

Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki se običajno uporablja kot anonimni enolični identifikator. Te se pošljejo v vaš brskalnik s spletnega mesta, ki ga obiščete, in so shranjene na trdem disku vašega računalnika.

Naše spletno mesto uporablja te piškotke za zbiranje informacij in izboljšanje naše storitve. Te piškotke lahko sprejmete ali zavrnete, in imate vpogled kdaj se piškotek pošlje na vaš računalnik. Če se odločite, da zavrnete naše piškotke, morda ne boste mogli dostopati do nekaterih delov naše storitve.

Ponudniki storitev

Lahko zaposlimo tretja podjetja in posameznike iz naslednjih razlogov:

  • Za lažje opravljanje naše storitve;
  • Za zagotavljanje storitve v našem imenu;
  • Opravljanje storitve povezane s storitvami; ali
  • Da bi nam pomagali pri analizi uporabe naše storitve.

Uporabnike naših storitev želimo obvestiti, da imajo te tretje osebe dostop do vaših osebnih podatkov. Razlog je v tem, da v našem imenu opravljajo naloge, ki so jim bile dodeljene. Vendar pa so zavezane, da teh informacij ne bodo razkrivale ali uporabljale za druge namene.

Varnost

Cenimo vaše zaupanje pri posredovanju vaših osebnih podatkov, zato si prizadevamo uporabiti komercialno sprejemljiva sredstva za njihovo zaščito. Ne pozabite pa, da noben način prenosa po internetu ali način elektronskega shranjevanja ni stoodstotno varen in zanesljiv, zato ne moremo zagotoviti njegove popolne varnosti.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na to spletno mesto. Upoštevajte, da teh zunanjih spletnih mest ne upravljamo. Zato vam močno svetujemo, da pregledate pravilnik o zasebnosti teh spletnih mest. Nimamo nadzora nad in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakso spletnih mest ali storitev tretjih oseb.

Otrokova zasebnost

Naše storitve se ne nanašajo na nikogar, mlajšega od 13 let. Osebnih podatkov o otrocih, mlajših od 13 let, zavestno ne zbiramo. Če ugotovimo, da nam je otrok, mlajši od 13 let, posredoval osebne podatke, jih takoj izbrišemo iz naših strežnikov. Če ste starš ali skrbnik in se zavedate, da nam je vaš otrok posredoval osebne podatke, nas kontaktirajte, da bomo lahko izvedli potrebna dejanja.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Občasno lahko posodobimo našo politiko zasebnosti. Zato vam svetujemo, da to stran občasno pregledate, da bi našli morebitne spremembe. O vseh spremembah vas bomo obvestili, tako da bomo na tej strani objavili nov pravilnik o zasebnosti. Te spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene na tej strani.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge glede naše politike o zasebnosti, nas kontaktirajte na info@ltsplanet.si .